PayPal

Donați ptr IRIR prin PayPal


"Exercițiu" la Școala de Vară
(Valeriu Antonovici)

Termeni și Condiții

Utilizarea informațiilor de pe acest site se face pe propria răspundere. IRIR nu este responsabil pentru pagubele directe sau indirect provenite din utilizarea acestui site sau cauzate de erori, omisiuni, defecte de software sau hardware, întreruperi ale transferului de date, virusuri informatice, furtul de date sau accesul neautorizat intervenite în timpul utilizării acestui site.

Website-ul conține referințe și legături către alte site-uri. Aceasta nu implica susținerea, promovarea sau recomandarea de către IRIR a acestor site-uri sau a conținutului lor.

Utilizarea acestui site se face conform legislației în vigoare, fiind interzisă publicarea materialelor cu caracter discriminator, defăimator, abuziv, obscen, ce contravin legii sau încurajează încălcarea legii.

Copyright

Toate materialele prezentate în cadrul acestui site sunt protejate de dreptul de autor deținut de IRIR și de alte organizații. Este interzisă reproducerea, transmiterea și publicarea acestor materiale fără acordul scris al IRIR și al celorlalte organizații cu drept de autor.